Почнувајќи од оваа година, РАБОТНОТО ВРЕМЕ во деновите САБОТА ќе биде до 15:00 часот. Нарачките по курирска служба ќе се примаат до 14:00 часот. Доставата во Скопје се врши со почеток од 11 часот, за нарачки до 10:30 часот.

Почнувајќи од оваа година, РАБОТНОТО ВРЕМЕ во деновите САБОТА ќе биде до 15:00 часот. Нарачките по курирска служба ќе се примаат до 14:00 часот. Доставата во Скопје се врши со почеток од 11 часот, за нарачки до 10:30 часот.

  • Артикли:
    Вкупно: ден.