Поради престојниот празник, пратките по курирска служба од четврток (01.06), ќе бидат доставени во сабота (03.06). Мегамобил ќе работи по редовно работно време

Поради престојниот празник, пратките по курирска служба од четврток (01.06), ќе бидат доставени во сабота (03.06). Мегамобил ќе работи по редовно работно време

  • Артикли:
    Вкупно: ден.