Поради престојниот празник 08.12 (четврток) е НЕРАБОТЕН ДЕН. Пратките по курирска служба од 07.12 (среда), ќе пристигнат на 09.12 (петок).

Поради престојниот празник 08.12 (четврток) е НЕРАБОТЕН ДЕН. Пратките по курирска служба од 07.12 (среда), ќе пристигнат на 09.12 (петок).

  • Артикли:
    Вкупно: ден.